Jag har inte fått analysbrevet trots att jag är prenumerant!

Den vanligaste orsaken till att analysbrevet inte kommit fram är tyvärr att den fastnat i ditt spamfilter. Sök efter mejl skickade från analysbrevet@csripraktiken.se så borde du hitta dem.

TIPS 1
  • För att undvika att det händer vill vi tipsa om att lägga till oss som kontakt i din adressbok. De flesta mejlprogram förstår att man inte lägger in spammare som kontakter och släpper därför igenom de mejlen.
  • Ett annat sätt är söka rätt på analysbreven och klicka "inte spam" på den knapp med den innebörden som brukar finnas i de flesta mejlprogram. Då lär sig ditt mejlprogram att våra analysbrev innehåller en massa matnyttiga analyser och tips och inte alls är att betrakta som skräp! :-)

TIPS 2

Om det här inte funkar kan vara så enkelt att du råkat avsluta prenumerationen av misstag men det gör att ditt konto är låst i våra system. Enligt amerikansk lag (våra servers är i USA) kan vi inte låsa upp det själva utan behöver att du påbörjar en ny prenumeration för att låsa upp kontot.

Det tar tio sekunder och sedan måste du bekräfta allt du vill ha prenumeration från oss genom att klicka på länken i det mejl du får direkt från oss.

Starta en vanlig gratis-prenumeration på den här adressen http://csripraktiken.se/prenumerera/ så ska allt ordna sig. Är det så att du är betalande prenumerant - mejla så snart du bekräftat din prenumeration så kommer vi kunna lösa det och dessutom se till att du får läsa alla nummer som du missat.

Självklart kommer vi att förlänga din prenumeration med samma period som du saknat analysbreven som kompensation. Säg också till om du vill att jag skickar länkar till de analysbrev du missat.

Om problemet inte är löst, mejla oss så hjälper vi dig!