Jag är gratisprenumerant på CSR i Praktiken. Varför ska jag betala?

Det enkla svaret är för att du får mycket mer innehåll när du börjar betala. Den version du har kallar vi för light-versionen för att den bara innehåller en tiondel så mycket analyser, exempel och tips som premiumversionen.

Light-versionen är tänkt för studenter och personer som nyss börjat lära sig lite om hållbarhet. Premiumverisionen är däremot tänkt för människor som arbetar aktivt med hållbarhetsfrågor och som vill få koll på hur andra andra organisationer gör för att öka sin lönsamhet med hjälp av hållbarhetstänkande.

För att uppgradera din version - klicka här för att köpa en prenumeration i vår butik. (Betala med kort eller faktura - det är upp till dig.)