Vilken är den stora skillnaden mellan prenumerationerna?

Mängden innehåll i varje analysbrev. De som prenumererar på light får en analys varannan vecka, medan de som har standard får två-fyra makroanalyser i månaden, 7-10 analyser av relevanta trender och nya affärsidéer samt lika många konkreta exempel på hur man jobbar med CSR i praktiken varje månad. De får dessutom tips på läsvärda rapporter och böcker. Grupp är standardversionen gånger 15 personer och möjliggör stor spridning av de nya kunskaperna.

Klicka nedan för att jämföra ett nummer av CSR i Praktiken i light-versionen och standardversion:

Light (Endast den första analysen är klickbar. I resten av analysbrevet kan light-prenumeranterna bara se bilderna och de första sju orden i varje artikel.)

Standard (Alla analyser, exempel och tips är fullt läsbara och klickbara.)